Bemutatkozás

Néhány szó rólunk

A Greenergy Cégcsoport magyarországi székhellyel rendelkező, független, decentralizált energiatermelő cégcsoport.

Társaságunk a tiszta technológiák, fejlődő piacok és a fenntartható környezet iránt elkötelezett .

A Greenergy alaptevékenysége a kapcsolt villamos- és hőenergia termelésre épül. Társaságunk tulajdonában 20 darab CHP típusú gázmotoros kiserőmű található, melyek az országban elszórtan működnek ahol főként kórházak, gyárak, és egyéb közintézmények fűtését és hűtését biztosítják. Portfóliónk rendelkezik továbbá megújuló energiaforrásokkal is, amely egy Vestas V90 típusú szélerőműben, illetve három faapríték tüzelésű kazán üzemeltetésében mutatkozik meg.

A Greenergy portfóliójába természetesen nem csak kiserőművek tartoznak, hanem olyan társaságok is, melyek biztosítják, illetve támogatják ezen erőművek működését:

CÉGSTRUKTÚRA

A Greenergy szervezeti struktúrája többszintű, mert mindegyik kiserőmű külön jogi entitás.

Működést segítő társaságok

1
Karbantartási feladatok:
Greenergy-Service Kft.

A cégcsoport tulajdonában álló, illetve az általa üzemeltetett kiserőművek, és a hozzá tartozó segédberendezések teljes körű karbantartási feladatainak ellátására 2010-ben létrehoztuk a Greenergy-Service Kft-t. Karbantartó társaságunk fő célkitűzése, hogy az általa felügyelt és karbantartott rendszerek magas rendelkezésre állását és költséghatékony szervízelését illetve felújítását egyszerre biztosíthassa.

Tovább
2
VILLAMOS ENERGIA KERESKEDELEM:
Greenergy-Trade Kft.

A saját fejlesztésű virtuális erőmű rendszerünk lényege egy szoftveresen irányított szabályozó rendszer, mely több decentralizáltan elhelyezkedő kiserőmű összefogását és irányítását hivatott szolgálni. VPP rendszerünk segítségével, összeadva a motorok kapacitásait, együttesen elérik azt a „kritikus méretet” mellyel sikeresen részt tudunk venni az országos rendszerszabályozásban és a tőzsdei értékesítésben.

Tovább

Vezetőség

    Dajbukát László Levente - Vezérigazgató
    Vincze Erika - Pénzügyi Vezető
    Eperjesi Richárd - Műszaki Igazgató