Erőmű-szerviz

A Greenergy saját karbantartó cége a Greenergy-Service Kft.

Egyrészt ellátja a Greenergy tulajdonában álló kiserőművek és a hozzá tartozó segédberendezések teljes körű üzemeltetési és karbantartási feladatait, másrészt külső felek gázmotoros kiserőművei részére is nyújt karbantartási, javítási, felújítási és egyéb erőműszervíz szolgáltatásokat.

A Cégcsoport egyik fő célkitűzése, hogy egyszerre biztosítsa az általa felügyelt és karbantartott rendszerek magas rendelkezésre állását, valamint költséghatékony karbantartását és felújítását.

A kiserőművek állapotának folyamatos ellenőrzése céljából a Greenergy, egy speciális felügyeleti rendszert fejlesztett ki, amely folyamatosan figyeli és regisztrálja a gázmotorok és egyéb berendezések állapotát, beleértve a hatékonysági paramétereket is. Amennyiben valamilyen paraméter eltér a normálistól, a szerviz azonnal beavatkozik a folyamatokba. A folyamatos monitoring hatékonyságnövekedést tesz lehetővé a megelőző karbantartás révén, hiszen a szerviz alapvetően nem a hiba bekövetkezése után cselekszik. A szerviz felügyeleti rendszere egyúttal szerves része a virtuális erőmű rendszernek.

Gázmotoros szerviz részlegünk hivatalos hazai Jenbacher szervizképviseletként is működik.